Giad-ismet-890x395_c

Informatieavond aan ondernemers door Ozkara & Osinga Advocaten

De advocaten Ismet Ozkara en Eric Osinga van Ozkara & Osinga Advocaten waren maandag 7 december op uitnodiging van ondernemersvereniging GIAD aanwezig bij een informatieavond voor ondernemers. Advocaat Solmaz Usanmaz was ook met haar collega’s aanwezig. De sprekers en de gasten kwamen bijeen op locatie van boekhoudkantoor ADA Nijmegen.

Verschillende ondernemers uit de regio waren op uitnodiging van GIAD aanwezig voor deze informatieavond. Zo kwamen we ook Ilhan Kayhan (Picasso) en Aytekin Findik (ADA Nijmegen) tegen op deze avond. Tijdens de avond werd er vooral gesproken over hoe ondernemers moeten omgaan met contracten en wat de aandachtspunten zijn. Ook werd het een en ander over juridische contracten, personeelscontracten en huurcontracten besproken.

De deelnemers vonden het een leerzame avond en kregen veel informatie over juridische zaken en de verschillende contracten. GIAD is een vereniging van Jonge Ondernemers in Gelderland.