tekst-banner-advocaten-en-medewerkers

Mr. I. Özkara

Mr. Ismet Özkara is zijn loopbaan begonnen als bedrijfsjurist om daarna enige jaren bij de Immigratie Naturalisatie Dienst te werken. Inmiddels is mr. Özkara sedert 2007 als advocaat werkzaam en hij heeft zich daarbij gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht. In deze periode heeft mr. Özkara voorts een gedegen reputatie opgebouwd als een uiterst kundig advocaat die betrokken is bij zijn cliënten. Deze deskundigheid en betrokkenheid vertaalt zich naar een succesvolle vreemdelingenrechtpraktijk waarbij het niet zelden voorkomt dat uitzettingen van cliënten op het laatste moment worden voorkomen door het daadkrachtig optreden van mr. Özkara.

01_05-Ozkara portretten-Ismet Ozkara_2
01_05-Ozkara portretten-Ismet Ozkara_3

Mr. M. Bal

Mr. M. Bal is in 2016 afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na zijn studie heeft mr. Bal gewerkt in de zorg. Mr. Bal heeft als begeleider ruime ervaring opgedaan binnen het sociaal zekerheidsrecht en algemeen bestuursrecht. Sinds september 2017 heeft mr. Bal zich aangesloten bij Ozkara Advocaten. Mr. Bal houdt zijn praktijk in het sociaal zekerheidsrecht en algemeen bestuursrecht.

03_10-M.Bal - Ozkara advocaat0022
03_10-M.Bal - Ozkara advocaat0073

Mr. C. Çakir

Mr. Cem Çakir is in 2015 civiel- en bestuursrechtelijk afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Als advocaat adviseert en procedeert mr. Çakir over het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en contractenrecht. Mr. Çakir houdt van aanpakken en snel doordringen tot de kern van de zaak. Cliënten en collega’s vinden mr. Çakir gedreven, oplossingsgericht, realistisch en toegankelijk.

Cakir2
Cakir1

Mr. Milad Djamal

Na het behalen van een master in zowel het Europees recht als het Ondernemingsrecht, heeft Mr. Milad Djamal een aantal jaren gewerkt als bedrijfsjurist en als docent recht in het hoger onderwijs. Graag past hij de kennis en ervaring die hij tot dusver heeft verworven toe in de advocatuur. Daarom heeft Mr. Djamal zich als advocaat aangesloten bij Ozkara advocaten. Luisteren naar de cliënt en vanuit de behoefte van de cliënt het meest passende juridische strategie bepalen, behoren tot de belangrijkste doelen van Mr. Djamal. Doelgericht en resultaatgericht te werk gaan, zonder details uit het oog te verliezen, zijn voor hem belangrijke eigenschappen die hij graag inzet om voor zijn cliënt het beste resultaat te behalen. Mr. Djamal beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Zo beheerst hij, naast de Nederlandse taal, ook de Engelse, Duitse en Afghaanse (Pashto en Dari) taal. Mr. Djamal houdt zich voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht en het bestuursrecht.

01_05-Ozkara portretten-Mirat Djamal_02
01_05-Ozkara portretten-Mirat Djamal_03

ALLE BIJ OZKARA ADVOCATEN WERKZAME ADVOCATEN WERKEN VOOR EIGEN REKENING EN RISICO.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- ( en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

 

Mr. I. Ozkara staat geregistreerd op het gebied van het Vreemdelingenrecht.

Mr. C. Cakir staat geregistreerd op het gebied van het Arbeidsrecht.