tekst-banner-advocaten-en-medewerkers

Mr. I. Özkara

Mr. Ismet Özkara is zijn loopbaan begonnen als bedrijfsjurist om daarna enige jaren bij de Immigratie Naturalisatie Dienst te werken. Inmiddels is mr. Özkara sedert 2007 als advocaat werkzaam en hij heeft zich daarbij gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht. In deze periode heeft mr. Özkara voorts een gedegen reputatie opgebouwd als een uiterst kundig advocaat die betrokken is bij zijn cliënten. Deze deskundigheid en betrokkenheid vertaalt zich naar een succesvolle vreemdelingenrechtpraktijk waarbij het niet zelden voorkomt dat uitzettingen van cliënten op het laatste moment worden voorkomen door het daadkrachtig optreden van mr. Özkara.

mr.ismet-ozkara

Mr. M. Bal

Mr. M. Bal is in 2016 afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na zijn studie heeft mr. Bal gewerkt in de zorg. Mr. Bal heeft als begeleider ruime ervaring opgedaan binnen het sociaal zekerheidsrecht en algemeen bestuursrecht. Sinds september 2017 heeft mr. Bal zich aangesloten bij Ozkara Advocaten. Mr. Bal houdt zijn praktijk in het sociaal zekerheidsrecht en algemeen bestuursrecht.

mr.mustafa-bal

Mr. C. Çakir

Mr. Cem Çakir is in 2015 civiel- en bestuursrechtelijk afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Als advocaat adviseert en procedeert mr. Çakir over het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en contractenrecht. Mr. Çakir houdt van aanpakken en snel doordringen tot de kern van de zaak. Cliënten en collega’s vinden mr. Çakir gedreven, oplossingsgericht, realistisch en toegankelijk.

portfolio

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- ( en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

 

Mr. I. Ozkara staat geregistreerd op het gebied van het Vreemdelingenrecht.

Mr. C. Cakir staat geregistreerd op het gebied van het Arbeidsrecht.